Kyltekniker sökes!

VVS-montör till familjeföretag på frammarsch!

Vill du arbeta med framtidens kyla? Är du VVS-montör som vill utvecklas inom kylbranschen? Sök då rollen som VVS-montör hos oss på Rosendahl-Ögrens i Umeå!

 

Om rollen

Vi erbjuder möjligheten att från din erfarenhet som VVS-montör komplettera din utbildning för att kunna arbeta som kyltekniker.

Som kyltekniker arbetar du med installationer av bland annat kyl- och luftvärmepumpar. Arbetsuppgifterna varierar mellan felsökning, service, utbyte av värmepumpar, ombyggnationer, installationer och reparationer.

Vi arbetar i varierande miljöer som butiker, industri, restauranger, privatpersoner och företag över Västerbottens län. Resor i jobbet förekommer

 

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet som VVS-montör och vill utvecklas även inom kylbranschen.

I denna roll bör du ha ambitionen att bredda din kompetens och får möjlighet att utbilda dig vidare till kyltekniker. Utbildningen har en teoretisk och en praktisk del. Den teoretiska delen studeras främst genom distansutbildning. Delar av utbildningen görs på plats på vald studieort. Den praktiska delen utförs främst via oss på företaget.

Du bör ha ett tekniskt intresse, stort engagemang samt känsla för service. God social kompetens är av vikt då arbetet innefattar stor mängd kundkontakt. Du har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift, och trivs att arbeta både enskilt och i grupp. B-körkort är ett krav.

Goda kunskaper i svenska språket (tal & skrift).

Vi sätter stor vikt i att rätt person ska komma till oss och letar efter dig som vill hitta en långsiktig tjänst att trivas på. Är du rätt person men saknar erfarenhet av kylteknik kan vi därför erbjuda möjlighet till utbildning på plats.

 

Vilka är vi?

Rosendahl-Ögrens är ett familjeägt företag med hjärtat i Norrland. Vi är ett härligt team med lång branscherfarenhet som utför kompletta installationer inom el, energi, kyla samt underhåll. Hos oss värnar vi om att alla ska trivas och vi har en otroligt fin stämning på företaget. Idag är vi ett antal duktiga medarbetare men vi vill växa och bli fler! Är du vår nya stjärna? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Eftersom vi eftersträvar en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till våra tjänster.

Kontaktperson: Erik Persson

E-post: erik@ogrensab.se